Spijbel snoei en struikel

Teamspel voor onderzoekende teams

Wil jij in je team:

  • Meer werkplezier en een onderzoekend team?
  • Hoge betrokkenheid en leren van en met elkaar?
  • Ruimte om uit te mogen proberen en los te laten wat niet werkt?
  • Jullie eigen ‘doelen’ stellen en koers bepalen?
  • Oh ja, en niet meer suf vergaderen….?

Wat zit er in het spel?

In dit spel zitten 36 opdrachtkaarten je kunt inzetten om van jouw team een lerende en onderzoekende organisatie te maken. Op iedere kaart staat een korte spelvariant of opdracht die je laagdrempelig uit kunt voeren. Daarnaast zitten er reflectiekaarten in, om met elkaar het effect van de opdracht te bespreken.

Spelenderwijs naar de grootste leerwinst: werkplezier!

Een jaar lang ontwikkelen

Met onze teamspelbord posters

Wil je meer? Ga dan aan de slag met de grote teamspelbord posters Spijbel, Snoei en Struikel. Deze posters geven richting aan een cyclisch reflectiemoment met het team.

Op het spelbord gaan jullie via zelfonderzoek doelen bepalen. Het spelbord helpt om de juiste kaartjes te kiezen die passen bij jullie ontwikkelstappen. Daarnaast helpt het bij de reflectie en het vaststellen van jullie vervolgstappen.

Iedere 4-8 weken doorlopen jullie de 6 stappen op het spelbord en werken zo vol focus naar jullie mooie doel toe: een lerende en onderzoekende organisatie met vooral veel werkplezier!

Dit pakket is voldoende voor een verandertraject van 1 jaar!

Teamspelbord Spijbel Snoei Struikel - Jaarpakket (10 posters)

Workshop Spijbel Snoei Struikel

Ben je op zoek naar manieren om samenwerking in jullie team te bevorderen? Om samen een cultuur te bouwen waarin leren van en met elkaar heel normaal is?

Waarin antwoorden completer worden omdat jullie kunnen gaan profiteren van alle expertises binnen jullie teams?

Dan is het hoog tijd om te gaan spijbelen!

In deze workshop:

Maken jullie kennis met effectieve werkvormen uit het teamspel ‘Spijbel Snoei en Struikel’. Deze werkvormen zijn gericht op het beïnvloeden van de cultuur, structuur, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling binnen je team.

Samen vormen zij een verandertraject waar je team van gaat groeien! Heb jij het lef om te spijbelen en kennis te maken met een laagdrempelige verandertraject dat je morgen al in kunt zetten in je team? Interesse? Mail ons: info@hetkleineavontuur.nl