Thuis ravotten

Speelspul voor avontuurlijke ontdekkers

Het Kleine Avontuur gunt ieder kind een avontuurlijke jeugd. Vol verwondering, kattenkwaad en gegiechel. Ook hier richten we ons op eigenaarschap en ruimte voor onvergetelijke herinneringen. Klein lief en samen of lekker groots. Doe je mee? We bouwen colaboten, rollen drollen en breien kamertruien met de spellen Kleine Avonturen. Of we brouwen sop voor gigantische zeepbellen met BubbleLab.

BubbleLab

Brouw gigantische zeepbellen

Heb je ze wel eens gezien? Straatartiesten die gigantische zeepbellen maken. Wij hebben maanden staan kokkerellen om ons fantastische BubbleLab poeder samen te stellen. En inmiddels ligt het in verschillende landen in Europa in de winkel. Hoe tof is dat?

Als je ons BubbleLab poeder mengt met water en originele groene Dreft, krijg je de mooiste en sterkste bellen. Meterslang en ….het sop geeft geen vlekken.

Het sop maak je zelf per 5 liter en kun je maanden bewaren. We hebben kokers met poeder, stokken en touw. En we hebben navul verpakkingen met poeder voor eindeloos speelplezier. 

Kleine Avonturen spellen

Spellen voor thuis en met groepen

Met deze spellen is Het Kleine Avontuur gestart. Blikjes met kaarten vol inspiratie om een waanzinnige en doldwaze middag met je kind of met je groep te beleven!

Het spel voor ouder en kind bevat activiteiten zoals: Colaboot bouwen, Drollen rollen , Kaartje-Prik, Kamertrui breien en Waslijnpost. Het groepsspel bevat toffe wedstrijdjes en avonturen die weinig voorbereiding kosten.

De spellen zijn geschikt voor kinderen tussen de 4 en 104 jaar. Winnaar van de Publieksprijs 2015 “Meest gewaardeerde gezelschapsspel

Wil jij onze producten in je winkel?

Onze Kleine Avonturen spellen en BubbleLab producten kun je inkopen voor je eigen winkel. Inkopen kan via onze groothandel Immenz. Vraag een account aan en geef even aan dat wij je doorgestuurd hebben. Mocht je HR afbeeldingen nodig hebben of een persbericht willen plaatsen, mail ons gerust: info@hetkleineavontuur.nl