Trainingen en webinars

Waarom een training onderzoekend of spelend leren volgen?

Onderzoekend leren draait om een omwenteling van het onderwijs. Niet alleen stapsgewijs de instructies volgen, maar juist zélf op onderzoek mogen gaan naar antwoorden en oplossingen. Kinderen grip laten ervaren op het eigen leerproces. Dat vraagt om kennis van de fasen van onderzoek en ontdekken. Om kennis van de ontwikkelfasen van het (jonge) kind en vaardigheden om deze onderwijsvorm te begeleiden en leiden. Inspirerend, leerzaam én erg leuk!

Bij onze online en open trainingen ontvang je ook nog eens € 20,00 korting op een toolkit naar keuze

Open trainingen

Wil je je individueel specialiseren? De kneepjes van het vak kennen, oefenen en samen reflecteren en al je vragen kunnen stellen? Vanaf het schooljaar 2021-2022 geven we door heel Nederland onze trainingen in gastscholen en kinderopvangorganisaties. Kies de training die je wilt volgen en kijk waar je kunt aansluiten.

Training KleuterLab
Onderzoekend leren en spelenderwijs verrijken
Training Spelend Leren
Spelend en onderzoekend leren in groep 3
Training JuniorLab
Onderzoekend leren en Leren leren
Training PeuterLab
Spelenderwijs ontdekken in de kinderopvang
Teamworkshop
Spelenderwijs op weg naar een lerende organisatie

Online trainingen

Wil je liever een training online volgen? Dat kan! Regelmatig plannen we een nieuwe online training in. Deze volg je met een groep professionals via Zoom. Er is veel ruimte voor het stellen van vragen en reflecteren op je praktijk. De inhoud is gelijk aan de ‘live’ trainingen.

Online workshops en webinars

We houden toffe online workshops en geven regelmatig informatie webinars over onze producten en samenwerkingen met andere partijen die handig zijn om onderzoekend leren praktisch vorm te geven.

Teamtrainingen

Willen jullie met een hele bouw of het hele team aan de slag gaan met onderzoekend leren? Dan is het raadzaam om een teamtraining te overwegen. Een jaar lang begeleiden wij jullie team en verzorgen wij trainingen op locatie. We gaan aan de slag met theorie, vaardigheden om te begeleiden en praktische inspiratie om direct aan de slag te kunnen gaan.

Een teamtraining is mogelijk in de kinderopvang en basisschool.
Interesse? Neem contact op voor meer informatie of een offerte.