Feestelijke aanbiedingen

Dit jaar bestaan wij 10 jaar. Dit wilden we groots vieren op de NOT in Utrecht. Deze beurs is inmiddels verzet naar 2023.

Voor de NOT hadden we toffe aanbiedingen klaar staan. Om ons jubileum toch te kunnen vieren, hebben we alle aanbiedingen op de website gezet voor jullie. Hieronder staan ze voor je op een rij:

Feestkorting: € 35,00 korting op onze toolkits

Hoe tof is dit? Onze vertrouwde toolkits zijn met een giga korting te koop tot en met 18 december 2021.
Online te bestellen in onze webshop. (We geven geen kortingen met terugwerkende kracht.)

Korting op onze online trainingen van €289,00 NU €199,00

Wil je nog dit schooljaar een online training van ons volgen? Als je je inschrijft vóór 18 december 2021 op een online training, ontvang je maar liefst € 90,00 korting op de trainingen KleuterLab en Spelend Leren in groep 3. Deze trainingen duren 2 tot 3 avonden en hierna ben je klaar om onderzoekend en spelenderwijs aan de slag te gaan in je groep. Praktische trainingen met veel inhoud en handige tools!

(Onze trainingen vallen onder de NPO gelden.)

GRATIS Makedo Startkit

Bij iedere bestelling vanaf 30 november 2021 (met uitzondering van trainingen) in onze webwinkel ontvang je een Startkitje van Makedo GRATIS. (OP=OP)

In dit startkitje zitten 5 schroeven en een schroevendraaier met kartonpriem om te kunnen ontwerpen met karton. Zo tof!

GRATIS Poster 150 Materialen Spelend Leren NIEUW

Misschien kende je onze poster ‘100 Materialen voor Uitvinders’ al. Dit is de spiksplinter nieuwe poster voor Spelend Leren. Maar liefst 150 materialen om leren nog leuker en avontuurlijk te maken.

Voor ieder leergebied hebben wij toffe materialen verzameld die je in kunt zetten om spelend te leren. Van weegschalen tot spiegels, van een terrrium tot duct tape. Alles om de nieuwsgierigheid te prikkelen!

Wil je de poster in je klas ophangen? Nog even geduld. Vanaf 30 november 2021 is hij gratis te downloaden of te bestellen in de shop.