Wat is Het Kleine Avontuur?

Het Kleine Avontuur ontwikkelt spellen en educatieve concepten.

Wie zit er achter het Kleine Avontuur? Dat ben ik: Inge Schilders. Na een opleiding Beeldende Vorming ben ik terecht gekomen in het basisonderwijs als leerkracht en vervolgens jarenlang als intern begeleider. Maar bovenal ben ik partner van een geweldige vriend en mama van twee wonderlijk leuke kinderen.  Dagelijks word ik verrast door mijn kroost. Verrast door hun grappige opmerkzaamheden, door hun tegendraadse buien, hun liefdevolle omhelzingen en bijzondere gedachten.

alt

Graag laat ik me meevoeren in de dromen en wensen van kinderen. Wat raakt hen en verwondert hen? Vanuit deze verwonderingen ben ik begonnen aan mijn eerste spellen: Kleine Avonturen. De spellen liggen inmiddels in vele winkels in Nederland en BelgiĆ«.

Lekker samen spelen, als volwassene uitgedaagd worden om mee te buigen met de creatieve, actieve en fantasievolle opdrachten.

In 2016 is vol trots BubbleLab gelanceerd. Een product waar je zelf gigantische zeepbellen mee kunt brouwen. Magisch, simpel en fantastisch om te doen. Europa begint BubbleLab inmiddels langzaam te omarmen. Zo gaaf!

Naast het ontwikkelen van spellen, ontwikkel ik ook educatieve concepten voor het jonge kind. Ook hierbij ben ik op zoek geweest naar uitdagende aanleidingen om kinderen uren te laten spelen en onderzoeken: KleuterLab. Hoe daag je kinderen uit vanuit spel? En hoe laat je ook hierbij de begeleiders en leerkrachten weer kijken door de bril van het kind? Ontzettend leuk om te doen en dit verhaal krijgt zeker een staartje. Blijf ons volgen dus!

 

Heb je vragen of leuke tips? Neem contact op via het contactformulier en je krijgt snel een reactie!

Uitgeverij Het Kleine Avontuur
Chopinpad 20
4207 DA Gorinchem

BTW nr: NL151504891BO1
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Meer informatie over:

BubbleLab - www.bubblelab.nl

KleuterLab - www.kleuter-lab.nl (Website gaat begin 2017 live)

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.

instagram pinterest facebook twitter

2011-2016 Copyright - Het Kleine Avontuur