1 April

Ontbijt vol avontuur

Eindelijk: 1 april staat voor de deur!

Na een jaar rennen en vliegen voor de kids is het nu tijd om ze eens lekker voor de gek te houden. Lees snel wat je vanavond al kunt doen!

 

Grap 1: Lekker drinken...

 

Natuurlijk start de ochtend op 1 april met een lekker drankje. Hiervoor mixen we een pakje aardbeiengelei met wat water. Giet het knalrode mengsel in een mooi glas met rietje. Even opstijven en wachten tot ze dorst krijgen...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grap 2: IJskoude muesli

Dit wordt lachen geblazen. Maak je muesli zoals je (misschien) gewend bent. Beetje melk of yoghurt in een bakje. Je wacht met de muesli. Eerst zet je het bakje met melk en een lepel erin (!!) in de diepvries. Morgenochtend is hij dan goed hard en kun je de muesli erop strooien.

 

Grap 3: Gekleurde melk

Dit is supersimpel. Druppel een paar druppels voedingskleurstof (te halen bij de bakker) in je pak melk. Chemisch groen of blauw doen het altijd goed. Zet het pak midden op tafel met een paar lege glazen. Eventueel zonder de aardbeiendrank en muesli hierboven. Hij doet het ook goed met ontbijtgranen....!

 

Grap 4: Een drol op je bord!

Deze mag je niet missen. Vers uit het spel Kleine Avonturen komt deze gigant. Kneed een paar plakken ontbijtkoek met wat water tot een magnifique drol en leg hem op een ontbijtbordje. Versier met alles wat je in je keuken kunt vinden of biedt hem rauw aan....

Grap 5: Leeg ei

Als je deze afgelopen weekend met Pasen nog niet hebt uitgehaald, is dit een leuke grap voor 1 april:

Prik een flink gaatje onderin een ei en laat het leeglopen boven een bakje (of een koekenpan). Zet het lege ei ondersteboven in je eierdopje. Lepel en zout ernaast en hoplakee, grap 5 is geboren!

Share
Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.

instagram pinterest facebook twitter

2011-2016 Copyright - Het Kleine Avontuur