Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van Het Kleine Avontuur zijn van toepassing op alle aanbiedingen en gesloten overeenkomsten.

Prijzen
De prijzen van de artikelen op onze website www.hetkleineavontuur.nl zijn vermeld in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Betaling
Betaling van de artikelen geschiedt per factuur. U ontvangt deze factuur bij het bestelde product. Het verschuldigde factuurbedrag dient binnen 14 werkdagen na besteldatum (factuurdatum) te zijn voldaan. Bij de betaling dient het factuurnummer als betalingskenmerk opgegeven te worden. Bedragen kunnen overgemaakt worden op onze rekening bij de Rabobank IBAN NL68 RABO 0151 0837 03 t.n.v. Het Kleine Avontuur te Gorinchem.

Levering
De artikelen die op de website staan, zijn in principe allemaal op voorraad.
Als een artikel onverhoopt niet voorradig is, wordt u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.

Na ontvangst van de bestelling worden de artikelen binnen drie werkdagen voor verzending aangeboden aan PostNL. PostNL zal voor de levering van uw pakket zorgen.
Verzending is voor risico van de koper. Op aanvraag (via e-mail of telefonisch) kan uw bestelling aangetekend of verzekerd verzonden worden. Dit brengt extra kosten met zich mee.

Verzendkosten
De verzendkosten zijn afhankelijk van formaat en gewicht van de producten. Het Kleine Avontuur werkt met brievenbuspost en pakketpost. De vermelde tarieven zijn inclusief BTW.

Brievenbuspost: Het Kleine Avontuur hanteert de standaard brievenbusafmeting van PostNL: max 38x26,5x3,2 cm. De verzendkosten voor 1 tot en met 4 spellen bedragen €3,95.

Pakketpost: Bestellingen van 5 of meer spellen, worden per pakketpost verzonden. De verzendkosten voor een pakket naar een Nederlands adres bedragen €6,75.

Buitenland: Voor de verzending naar het buitenland hanteren wij de tarieven van PostNL

Ruilen/retourneren
Je hebt het recht op een zichttermijn van 14 dagen. Ruilen of retourneren is mogelijk binnen deze 14 werkdagen na ontvangst. Het artikel en de originele verkoopverpakking dienen in ongebruikte, ongeopende en ongeschonden staat te zijn. Neem in dat geval vooraf contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Indien artikelen zonder voorafgaand overleg worden geretourneerd, zal geen terugbetaling plaatsvinden.

De terugbetaling zal, nadat Het Kleine Avontuur de artikelen retour heeft ontvangen, binnen 30 dagen geschieden. Alle extra verzendkosten (retour zenden, opnieuw versturen) zijn voor rekening van de klant. Indien de klant de zending ongefrankeerd verzendt, worden de gemaakte kosten verhoogd met administratiekosten aan de klant doorberekend.

Klachten
Bij ontvangst dient u de bestelling te controleren. Problemen met de levering dienen binnen 24 uur te worden gemeld en overige klachten binnen 7 dagen na ontvangst. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Klachten die na deze periode worden ingediend, kunnen niet meer in behandeling worden genomen.

Het Kleine Avontuur acht zich niet aansprakelijk voor het onjuist interpreteren van gebruiksaanwijzing en/of gebruik van het product.

Bestellingen niet ontvangen
Voor niet op tijd bezorgen door PostNL, voor het verloren gaan of beschadigen van de verzonden producten is Het Kleine Avontuur niet aansprakelijk. Wij verwerken de gegevens exact zoals opgegeven door de klant. Kosten ontstaan door het onjuist invoeren van gegevens, zijn voor rekening van de klant.

Afbeeldingen
Alle afbeeldingen worden zo goed mogelijk weergegeven. Toch kan een artikel op details afwijken van de op de website getoonde foto`s. Het Kleine Avontuur kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor verschillen tussen de afbeeldingen en de werkelijkheid.
Inhoud website
Alle teksten op de website zijn met zorg samengesteld. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor eventuele typefouten. Bij foutieve prijzen wordt de klant per e-mail op de hoogte gesteld en heeft deze het recht de order binnen 7 dagen kosteloos te annuleren.

Wijzigingen
Het Kleine Avontuur behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden zonder vooraankondiging te wijzigen.

Nederlands recht
Op alle aanbiedingen en overeenkomsten is Nederlands recht van toepassing.

Share
Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.

instagram pinterest facebook twitter

2011-2016 Copyright - Het Kleine Avontuur